FacebookTwitterLinkedIn

Flipkart, retailerul deținut de Walmart, a lansat miercuri un serviciu de e-commerce în India, serviciu de vânzare pentru magazinele și întreprinderile mici din India, informează Reuteres. Prin intermediul acestui nou serviciu, Walmart încearcă să concureze cu Amazon și alți competitori de pe piață din domeniul comerțului electronic.

„Flipkart Wholesale”, disponibil și ca aplicație pentru smartphone, vinde în prezent articole de îmbrăcăminte în orașele Bengaluru, Gurugram și Delhi. Compania planifică dezvoltarea acestei aplicații în încă 20 de orașe din India, dorind să pună pe listă și produse alimentare până la sfârșitul anului.

Flipkart speră să aibă peste 200.000 de produse disponibile în noua sa aplicație, în urmăroarele două luni, având peste 50 de branduri și 250 de producători locali. Compania, care e deținută în mare parte de Walmart, a cumpărat afacerea de vânzare angro a gigantului în India, în luna iulie.

Amazon și alți concurenți de pe piață au pus accent pe importanța magazinelor-mamă și a celor de tip pop-up, considerându-le coloana vertebrală a economiei în India.