Cautare
, Staff

Gastronomie |
|

„Flavours of Romania” – o serie de documentare care surprinde spiritul și tradițiile românești

Carrefour România anunță lansarea „Flavours of Romania”, o serie de nouă episoade ce oferă o imagine extraordinară despre cultura, tradițiile și valorile românești. Cele nouă episoade ale seriei „Flavours of Romania” sunt realizate de jurnalistul britanic, Charlie Ottley, cu sprijinul Carrefour România. Primul episod poate fi urmărit astăzi, 23 martie, începând cu ora 21:00, la TVR.
Lansare Flavours of Romania_2

Charlie Ottley, cunoscut producător şi regizor, a filmat alături de echipa sa sute de ore în zonele istorice ale țării, punând accent pe specificul fiecăreia, pe tradiții, gastronomie, oameni și istorie. Rezultatul, seria de nouă documentare Flavours of Romania, inspiră pe măsură ce Charlie se aventurează pe motocicletă în căutarea frumuseților României. În demersul său, Charlie Ottley se întâlnește cu muzicieni, povestitori locali, bucătari, istorici sau celebrități, care îl ghidează în descoperirea României.

„Cred că România este una dintre cele mai frumoase ţări din lume și mă bucur că pot să arăt acest lucru atât întregii lumi, cât și românilor, prin acest documentar. Flavours of Romania își propune să promoveze diversitatea acestei țări, locuri și oameni autentici, care să schimbe ideile preconcepute despre România”, a declarat Charlie Ottley, jurnalistul britanic care a făcut România celebră în toată lumea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii