FacebookTwitterLinkedIn

Flash Office Solutions a închiriat al doilea etaj de birouri în clădirea Maria Rosetti Tower, tranzacţia de extindere fiind mediată de compania ESOP Consulting. Spaţiul de birouri va servi pentru dezvoltarea centrului de instant office al Flash Office, care ajunge astfel la o suprafaţă totală de 784 de metri pătrați în Maria Rosetti Tower.

„Flash Office Solutions este o companie în dezvoltare, pentru care am mediat două tranzacţii de închiriere de spaţii de birouri, în ultimele şase luni, lucru care demonstrează competitivitatea acestui tip de business în contextul actual. De altfel, extinderile de spaţii de birouri, pe lângă cererile noi, sunt într-un trend ascendent”, declară Alexandru Petrescu, managing partner ESOP Consulting l CORFAC International. Compania a intermediat în primele trei luni din 2015 un număr de 22 de tranzacţii de închiriere, cu spaţii de birouri care totalizează o suprafaţă de 10.454 de metri pătrați.

Citește un scurt tratat de istorie office a Bucureștilor

„Succesul dezvoltării rapide a Flash Office Solutions,câte o extindere de spaţiu la mai puţin de şase luni, se datorează formatului nostru propriu de business, de a închiria birouri complet mobilate şi echipate, în cadrul unui centru cu toate serviciile incluse, dar care să respecte şi o ambianţă profesională de afaceri. Membrii comunităţii noastre sunt firme din domeniul IT&C, dar şi din alte domenii precum avocatură, contabilitate, craft&sales sau reprezentanţe ale unor mari distribuitori precum Mitsubishi Electric”, declară Ilinca Dumitru, sales manager al Flash Office Solutions.