FacebookTwitterLinkedIn

În rețeaua Flanco, startul pentru Black Friday se dă vineri la 6.00 dimineața, în toate cele 87 de magazine, toate având program prelungit între 21-23 noiembrie. „Pentru că ne-am poziționat ca un furnizor de produse și servicii, punem la dispoziția clienților inclusiv de Black Friday opțiunea de a achiziționa produsele cu reducere în rate fără dobândă, prin intermediul partenerilor noștri, instituțiile financiare,” explică Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

,,Am depus eforturi de logistică, am optimizat infrastructura noastră proprie de depozitare și livrare și ne-am mobilizat partenerii de livrare ca produsele achiziționate de Black Friday să le ajungă clienților în cel mai scurt timp, în 72 de ore”, a mai spus Dragoș Sîrbu (foto).

Compania a mai anunțat că întâmpină Black Friday cu o suprafață de depozitare de 3 ori mai mare decât în 2013 – respectiv peste 15.000 metri pătrați de depozit.

„Ne așteptăm ca anul acesta, de Black Friday, să avem peste 2,5 milioane de vizitatori și vânzări de 110 milioane de lei, totul într-un interval de 3 zile, atât în magazine cât și pe flanco.ro” adaugă Dragoș Sîrbu.

Flanco este unul dintre cei mai mari retailer autohtoni de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de aproximativ 1100 de angajați, compania deţine o rețea de 87 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 52 de orașe.