Cautare
, Contributor

IT |
|

Flanco Retail ajunge la 89 de magazine, după deschiderea celui din Coresi Shopping Resort

Retailerul electro-IT Flanco inaugurează vineri cel de-al treilea magazin din Brașov, în cadrul Coresi Shopping Center, ajungând la o rețea de 89 de unități în toată țara.
flanco

Noul magazin Flanco ocupă o suprafață totală de 800 de metri pătrați iar investiția în acest magazin este de 600.000 de euro.

„Brașov este un oraș important pentru noi, iar prin deschiderea celui de-al treilea magazin, într-un centru comercial modern, ne dorim să oferim brașovenilor acces la o gamă largă de produse electro IT. Punem la dispoziția clienților noștri ultimele noutăți în tehnologie și avem în cele trei magazine echipe de consilieri de vânzări pregatite, formate din oameni pasionați”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

„Deschiderea acestui magazin face parte din strategia noastră de extindere și de creștere sănătoasă, în condiții de profitabilitate, iar până la finalul anului plănuim să ajungem la o rețea de cel puțin 92 de magazine”, a mai spus şeful Flanco Retail.

Flanco a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de peste 150 milioane de euro, în condițiile obținerii unui profit net cu peste 61% mai mare decât în 2013.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii