Cautare
, Contributor

Internet |
|

Flanco lansează o platformă online interactivă

Flanco, unul dintre cei mai dinamici retaileri din industria electro-IT din România lansează platforma de comunicare online www.flancointeractiv.ro.

Această platformă își propune să devină prima destinație virtuală pentru consumatorii de produse electro-IT, oferind informații, tutoriale și review-uri despre cele mai noi produse și tehnologii. Platforma este modalitatea prin care Flanco va comunica într-un limbaj editorial, accesibil și prietenos beneficiile pe care le aduc cele mai noi tehnologii din industrie.

Pentru această inovaţie a fost necesară o investiție inițială de aproximativ 20.000 de euro și susține strategia Flanco de a deveni retailerul preferat al românilor, prin capacitatea de a oferi mai mult decât produse, și anume prin oferirea de consultanță pentru integrarea tehnologiilor în viața de zi cu zi a fiecărui consumator.

„www.flancointeractiv.ro s-a născut din pasiunea pentru electro-IT și este în același timp un prieten, un consultant, dar și o sursă accesibilă de informare și educare a consumatorilor de tehnologie”, a declarat Marina Zara, Marketing Motor Flanco.

Flanco are o rețea națională de 78 de magazine și o echipă de peste 900 de oameni, Flanco își propune să devină retailer-ul preferat al românilor, oferindu-le clienților cea mai bună experiență de cumpărare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii