FacebookTwitterLinkedIn

Cel de-al treilea magazin Flanco din Ploiești va îndeplini un dublu rol: punct de vânzare întins pe o suprafață de 1.400 mp, precum și platformă logistică, responsabilă de eficientizarea și expedierea mai rapidă a produselor comandate online. Cele două activități vor fi realizate de o echipă formată din 30 de persoane, dintre care 25 consultanți.

„Am decis să relocăm un magazin cu rezultate foarte bune – Flanco Afi Ploiești – într-un spațiu cu o suprafață mai mare și să îl transformăm în cel mai mare magazin al rețelei”, spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco Retail. „Această schimbare se înscrie în strategia noastră de extindere în centrele comerciale cu trafic intens, în condiții de profitabilitate, dar urmărim, totodată, și o integrare perfectă online-offline, atât de necesară în condițiile actuale”, a completat acesta.

Potrivit reprezentanților companiei, noul magazin va beneficia de o gamă mai amplă de articole, punând la dispoziție nu doar oferte special la unele produse, ci și instrumente de creditare, precum: cumpărături cu carduri de credit cu până la 40 de rate fără dobândă, cumpărături în rate, direct în magazin, fără adeverințe.