FacebookTwitterLinkedIn

Anul acesta, campania s-a desfășurat între 27 octombrie și 19 noiembrie, în toate magazinele din țară și online.

“O altă categorie de cumpărători a fost aceea a clienților deja informați, care au știut exact ce își doresc și au ales să își achiziționeze produsele din confortul propriei case. Așa cum ne așteptam, tendința ascendentă a cumpărăturilor făcute online s-a menținut, iar vânzările pe flanco.ro au crescut cu 35% față de anul trecut”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Numărul de produse vândute de retailer în cadrul campaniei de Black Friday a ajuns la 480.000, în topul preferințelor clienților aflându-se electrocasnicele mari (peste 60.000 de unități vândute), electrocasnicele de bucătărie (peste 50.000), televizoarele (peste 40.000), produsele de îngrijire personală (peste 35.000) și smartphone-urile (peste 30.000).

Cumpărăturile în rate au reprezentat 21% din totalul vânzărilor, acestea fiind completate de cele achitate cu cardul de credit, într-o pondere de 18%.

Pentru livrarea comenzilor, retailerul colaborează cu mai multe firme de curierat din țară. “Perioada următoare este, pentru noi, la fel de importantă precum evenimentul în sine. Lucrăm susținut, alături de partenerii noștri, pentru a respecta termenele de livrare menționate în informarea transmisă fiecărui client”, precizează CEO-ul Flanco.

Flanco are peste 1.500 de angajați și o rețea de 124 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 85 de orașe.