Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Five’s International. Producția tehnică de evenimente, un job și o pasiune  

 

Un eveniment presupune un sistem complex de variabile, indiferent de marimea lui. Pentru ochiul neantrenat, etapele dezvoltarii unui eveniment de la zero pot parea coplesitoare. Insa, pentru specialisti, designul unui ecosistem tehnic care sa puna in valoare conceptul de eveniment – in functie de nevoile de business ale clientului – este o chestiune de rutina.

Povestea lor a inceput, in urma cu 25 de ani, intr-un loc unde muzica live era principalul motiv de intalnire. Performance-urile si sonorizarea fara cusur, pe care le-au descoperit acolo, le-au oferit contextul oportun pentru a da nastere business-ului FIVE’S. Simteau deja drive-ul, asa ca, pana la achizitia primelor echipamente profesionale de sunet, lumini si scenotehnica, nu a mai fost decat un pas. Iar de aici si pana la a incepe sa sa isi construiasca timeline-ul de proiecte, a fost nevoie doar de o echipa specializata si dornica sa mentina drive-ul ridicat.

Experienta vasta in industria de evenimente din Romania si portofoliul diversificat de servicii si echipamente claseaza aici FIVE’s International, companie care gestioneaza peste 500 de evenimente anual la nivelul Romaniei, Bulgariei, Serbiei si Republicii Moldova.

Abordarea integrata a gestionarii evenimentelor este principalul diferentiator al FIVE’s International, expertii tehnici implicandu-se inca din faza de idee, obiective si concept tehnic, pana la implementare si finisaje. Clientul lucreaza cu o echipa integrata formata dintr-un Event Account Manager si un Production Manager, structura care preia si intelege nevoile clientului, aplicandu-le in schita de eveniment si continuand cu planificarea detaliata, asigurarea echipamentelor si a oricaror alte resurse necesare pentru desfasurarea optima proiectului.

„Suntem o companie-lider in industria de evenimente din Romania si traim prin valorile noastre in care pasiunea pentru calitatea se afla in prima linie. Ne concentram pe satisfactia clientilor nostri, incercand sa oferim, la momentul potrivit si in cel mai eficient mod posibil, solutii de design tehnic personalizate in functie de nevoile fiecaruia.

Consideram necesara componenta de consultanta tehnica in productia de eveniment, expertul tehnic putand contribui valoros la conceptul si structura de eveniment gandita in prealabil si dorite de catre clienti. La FIVE’s, pornim de la nevoile clientului si construim impreuna de acolo”, spune Lavinia Popescu (Commercial Director, FIVE’S).

Astfel, FIVE’s ofera un cadru larg de servicii premium: design tehnic si/sau scenic, regie de eveniment, servici de sonorizare, lumini, scenotehnica, video sau efecte speciale, si utilizeaza echipamente de ultima generatie, achizitionate strategic de la branduri de renume in productie tehnica.

Expertiza companiei apartine de domeniul corporate, dar ajunge pana la evenimente culturale, sportive, targuri/expozitii, festivaluri sau concerte live destinate publicului larg:  Gala Premiilor Uniter, iMapp Bucharest, HeyDay, Green Sound, Zilele Bucurestiului, Targul de Craciun Bucuresti sau East European Comic-Con.

Portofoliul recent FIVE’s cuprinde proiecte de evenimente mici si mari dezvoltate pentru companii din zona pharma, IT, auto, FMCG, banking, tutun si nu numai.

Spectaculozitatea ori succesul unui eveniment nu depinde de marime. Viziunea si atentia la detalii sunt cruciale atat in faza de concept, cat si in cea de implementare, resursa umana fiind deosebit de importanta in domeniul productiei. Specialistii FIVE’s sunt oameni pasionati de tehnica evenimentelor – 30% din personalul companiei are o vechime de peste 15 ani – instruiti continuu, inspirati de inovatii si noi posibilitati tehnice si cunoscatori ai pietei autohtone de evenimente.

Despre FIVE’s International

Cu peste 25 de ani de activitate pe piata locala, FIVE’s International este astazi cel mai mare angajator din domeniul productiei tehnice de evenimente. Compania dispune de o echipa de peste 40 specialisti in domenii precum sunet, lumini, video sau scenotehnica, si peste 20 angajati in functii administrative/ de suport.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii