Cautare
, Contributor

Modă |
|

Fiul lui David Beckham, vedetă în campania de primăvară-vară a brandului Burberry

Foto_Mario_Testino_2.jpg
Burberry lansează la nivel mondial campania Primăvară-Vară 2013, avându-l printre personaje pe Romeo, fiul lui David și al Victoriei Beckham.

În tradiția brandului de a se asocia cu talente autohtone și actuale, campania primăvară-vară 2013 aduce în prim-plan topmodele precum  Cara Delevigne,  Edie Campbell, Charlotte Wiggins, Charlie France, Alex Dunstan si Max Rendell, alături de Romeo, fiul mijlociu al soților Beckham.

Fotografiată de Mario Testino, sub îndrumarea directorului de creație Burberry, Christopher Bailey, campania pune în valoare personalitatea fiecărui personaj în parte, captând în același timp atmosfera generală a colecției de primăvară-vară.

,,Campania acestui sezon a fost animată de energia molipsitoare a unei distribuții extraordinare de personaje vechi și noi, care creează familia Burberry”, a declarat Christopher Bailey. ,,A fost o adevărată plăcere să lucrăm cu ei, iar shooting-ul a fost foarte distractiv, ceea ce se reflectă și în imaginile campaniei, care transmit spiritul optimist al colecției”.

Colecțiile de primăvară-vară Burberry Prorsum, Burberry London și Burberry Brit pun accent pe o serie de piese vestimentare devenite iconice în istoria de 157 de ani a brandului londonez: trenciuri, corsete și cape, jachete și costume, reinterpretate cu ajutorul nuanțelor metalice de roz, albastru sau verde și a culorilor specifice pietrelor prețioase.

Materialele folosite sunt pielea metalizată, dantela, satinul și țesăturile imprimate, accesorizate cu geanta Blaze și ochelarii de soare The Splash. Toate disponibile și în magazinul Burberry din București, de pe strada Luterană nr.4.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii