Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Fitbit a ajuns la o echipă de 100 de oameni în România și continuă angajările

Fitbit, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de device-uri pentru măsurarea activităților fizice, a ajuns la 100 de angajați în România și vizează extinderea echipei, la aproape un an de la preluarea Vector Watch, start-up fondat de Andrei Pitiș, care atunci avea 30 de angajați.
Fitbit_interior

Totodată, Fitbit a inaugurat noul sediu din București, care este și cel mai important centru de cercetare și dezvoltare al companiei din Europa, unde se vor desfășura activităţi de management, design şi software engineering pentru toate produsele.

În prezent, compania are peste 20 de tipuri de poziții deschise, în firmware engineering, software development, product management, design etc.

“Europa este regiunea cu cea mai rapidă creștere pentru piața de gadgeturi wearable. Strategia este să producem aceste dispozitive la prețuri accesibile, pentru a convinge cât mai mulți oameni să le poarte”, a declarat James Park, CEO al Fitbit, prezent în cadrul evenimentului de deschidere a noului sediu Fitbit din București.

Noul sediu al Fitbit se află pe Bulevardul Aviatorilor 8 din Piața Victoriei. În cadrul companiei se regăsesc departamentele de dezvoltare de produs, design și cercetare. Alături de acestea se găsesc discipline de dezvoltare software, de la firmware, la mobile și cloud.

Andrei Pitiş, fondatorul Vector Watch, ocupă funcția de VP Engineering & Head of Bucharest Office.

Compania Fitbit a fost înființată în 2007 de către James Park (CEO) și Eric Friedman (CTO) și produce dispozitive pentru monitorizarea activităților sportive precum brățări inteligente, ceasuri inteligente sau căști wireless. Anul trecut, Fitbit a ajuns la venituri globale de aproape 2,2 mld. dolari, a mai spus James Park.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii