Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

First Bank reduce orarul de funcționare al sucursalelor sale și oferă posibilitatea amânării ratelor pentru companiile puternic afectate

Unitățile First Bank își modifică programul de lucru cu publicul începând de astazi, 24.03.2020, pe fondul creșterii numărului de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, banca anunțând și că permite amânarea ratelor la credite pentru companiile puternic afectate.
 aboneaza-te
Foto First Bank

”Unitățile First Bank își modifică programul de lucru cu publicul începând de astazi, 24.03.2020, pe fondul creșterii numărului de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Pentru a-și proteja clienții și angajații din unitățile teritoriale, banca a decis ca sucursalele sale să funcționeze în intervalul 10am – 16pm. Sucursala First Bank din Baneasa Shopping City este indisponibilă pe perioada închiderii centrului comercial (23 martie – 16 aprilie)”, se arată într-un anunț al băncii.

De asemenea, First Bank precizează că oferă soluții personalizate clienților care semnalează dificultăți generate de pandemia COVID -19, fiind deja implementate amânări la plata ratelor la credite pentru companiile puternic afectate.

First Bank oferă soluții de banking la distanță pentru desfășurarea în condiții normale a operațiunilor bancare curente: platforma de internet și mobile banking, care acoperă întreaga arie de servicii și produse bancare, inclusiv plata taxelor si impozitelor locale prin secțiunea integrată ghișeul.ro, precum și platforma VideoBank, cu acces direct la un reprezentat al băncii prin video call.

O serie de măsuri de prevenție și informare au fost luate încă dinainte de confirmarea primului caz de coronavirus pe teritoriul României. Împreună cu partenerii din sistemul de sănătate privat au fost făcute informări interne constante cu privire la modul în care COVID-19 poate fi prevenit prin măsuri de igienă zilnică. Pentru angajații din sucursale au fost achiziționate suplimentar produse speciale de dezinfectare. Au fost instalate dispensere cu substanțe dezinfectante speciale, la care au acces atât angajații, cât și clienții băncii. Pentru a minimiza riscul îmbolnăvirilor a fost introdus programul de lucru flexibil astfel încât angajații care au copii pot lucra de acasa, iar 50% dintre angajații First Bank pot lucra de la distanță”, potrivit anunțului băncii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii