Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Firmele de media și publicitate care stau cu chirie în spații RA-APPS

libraria_humanitas.jpg
Guvernul a dat publicității astăzi lista societăților comerciale care au un contract de închiriere în vigoare cu Regia Autonomă Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat.

Firma care deține licența TV pentru televiziunea B1 TV, SC B1 TV Channel SRL, funcționează într-un spațiu de 230 de metri pătrați pentru care plătește lunar o chirie de 3.571 de euro. Astfel, chiria pe metrul pătrat este de aproximativ 15,5 euro. Documentul nu oferă detalii despre locul în care se află acest sediu, însă prețul pe care B1 TV Channel îl achită lunar se apropie de cele practicate pe piața liberă, în cazul spațiilor centrale din București.

Grupul de comunicare Ogilvy România, format din mai multe agenții de publicitate și media, plătește o chirie lunară pentru cinci spații închiriate în suprafață de 1.261 de metri pătrați de aproximativ 17.000 de euro.

Editori din presa scrisă stau și ei cu chirie în spațiile RA-APPS: „Burda România” (78,64 mp, chirie lunară 293 euro), Editura Intact (344,18 mp, chirie lunară 1.280 euro), Ringier România, editorul tabloidului „Libertatea” (102,51 mp, chirie lunară 381 euro), revista România Mare (139,3 mp, chirie lunară 518 euro).

Grupul editorial Humanitas, deținut de scriitorul Gabriel Liiceanu, are spații închiriate cu o suprafață totală de 1.060 metri pătrați pentru care plătește o chirie lunară însumată de aproximativ 4.000 de euro.

Această listă este cea de-a doua, după documentul publicat miercuri de către guvern. Acela enumera persoanele fizice care au în acest moment un contract de închiriere cu Regia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii