Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Firme din Asia iau în considerare colaborarea cu fabrici din Mexic

Producătorii de electrocasnice din Taiwan, Pegatron și Foxconn, sunt doar câteva dintre companiile care doresc să colaboreze cu fabrici din Mexic în lipsa colaborării cu cele din China din cauza pandemiei.
foxconn

Producătorii de electrocasnice din Taiwan, Pegatron și Foxconn, sunt doar două dintre companiile care doresc să colaboreze cu fabrici din Mexic în lipsa colaborării cu cele din China, din cauza pandemiei, informează Reuters.

Planurile ar putea aduce miliarde de dolari prin noi investiții necesare în următorii ani pentru a doua cea mai mare economie a Americii Latine. În prezent, Mexic se confruntă cu cea mai gravă recesiune din 1930.

Foxconn și Pegatron sunt cunoscute drept firme contractoare pentru mai mulți producători de telefonie, inclusiv Apple. Momentan nu se știe clar cu ce fabrici vor colabora în Mexic.

Se vehiculează că Foxconn dorește să folosească o fabrică pentru a produce iPhone-uri. Până în prezent, Apple nu a confirmat acest plan. Până la sfârșitul acestui an, Foxconn va lua o decizie în legătură cu aceste speculații.

Pegatron se află în discuții cu creditorii în legătură cu o altă fabrică din Mexic. În principal, compania dorește să desfășoare activități de asamblare a unor componente electronice.

Planurile vin pe măsură ce ideea „apropierii” câștigă teren la Washington. Administrația Trump explorează stimulente financiare pentru a încuraja firmele să mute instalațiile de producție din Asia în Statele Unite, America Latină și Caraibe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii