Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Firma românească Bunnyshell, fondată în 2018, a primit o finanțare de 750.000 de euro

Compania românească Bunnyshell, care a fost fondată în 2018, a primit o finanâțare de 750.000 de euro de la Early Game Ventures, un fond de investiții de capital de risc  .

Bunnyshell se ocupă cu dezvoltarea interfețelor software pentru platforme populare de cloud precum Google Cloud Platform, AWS, Azure și Digital Ocean.

Firma românească Bunnyshell, fondată în 2018, a primit o finanțare de 750.000 de euro

Fondul Early Game Ventures este susținut în principal din fondurile europene din Programul Operațional Competitivitate (POC) 2014-2020. Firma de IT românească, Bunnyshell, este deținută de către Alin Dobra (CEO), Roxana Ciobanu (CTO), Silviu Chira și Cristian Milea, potrivit startupcafe.ro.

„Când vine vorba de instalarea aplicațiilor pe infrastructura cloud, lucrurile se complică. Este necesar ca un administrator de sistem să aleagă cea mai bună soluție sau arhitectură și să facă setările și instalațiile. Aici intervine Bunnyshell, astfel încât, cu doar două-trei clicuri, oricine poate instala și lansa aplicații cloud”, a explicat Alin Dobra, CEO Bunnyshell, ce face firma lui.

„Automatizările dezvoltate de Bunnyshell democratizează accesul la infrastructura în cloud” – a spus Dan Călugăreanu, partener în Early Game Ventures, motivând investiția.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii