Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SmallBusiness |
|

Firmă mică, angajez profesionist de top

angajat.jpg
  Forbes vă prezintă patru moduri în care micile firme pot să atragă angajaţi de valoare.

In ciuda unui număr mare de oameni care îşi caută un loc de muncă, companiile se luptă să atragă şi să menţină talentele. Este ceea ce se numeşte paradoxul talentului, scrie forbes.com. Micile firme concurează astfel cu giganţi, multinaţionale care oferă avantaje incomparabil mai mari. Dar tocmai de aceea, nu este vorba de o competiţie pierdută din start. Ca mic angajator, poţi oferi  altceva:

1. Bazează-te pe angajaţi  pentru a atrage noi talente. Ei pot cunoaşte alţi profesionişti potriviţi care să completeze necesarul de personal al firmei.

2. Pune în valoare potenţialul firmei. Micile afaceri sunt flexibile şi în creştere, ceea ce se potriveşte cu ambiţia profesioniştilor de a avansa rapid.

3. Cultivă oportunităţile de învăţare. Nu doar un teren de tenis sau mesele gratuite sunt motivante, oamenii ambiţioşi îşi doresc ocazii de a învăţa şi de a ieşi din tipare.

4. Nu vă mulţumiţi să angajaţi persoana disponibilă, doar pentru că nu aţi găsit pe cineva mai bun. Pe de altă parte, implică echipa în recrutarea noilor angajaţi şi gândeşte-te la potenţialul celor pe care îi intervievezi. Chiar dacă acum nu par pregătiţi, ar putea învăţa repede.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii