FacebookTwitterLinkedIn

Acționarii Ultra Electronics, companie ce are printre clienți guvernul britanic și american, vor primi 35 de lire sterline pe acțiune, în conformitate cu prețul oferit în iulie, ofertă despre care Cobham a spus că a fost îmbunătățită față de cea inițială de 28 de lire sterline pe acțiune, transmite Reuters.

Cobham a declarat că va proteja și sprijini securitatea națională a Regatului Unit și va crea noi locuri de muncă în domeniul producției și ingineriei. De asemenea, va proteja locurile de muncă deja existente, va stimula investițiile și va menține sediul central în Marea Britanie.

Guvernul britanic, care a declarat că monitorizează îndeaproape oferta companiei Cobham din iulie, nu a comentat încă acest anunț.

Acordul dintre cele două companii va ajuta Cobham să intre pe piața de apărare maritimă, unde Ultra Electronics vinde senzori și sisteme pentru torpile și radare, în principal pentru clienți din afara țării. De asemenea, Ultra produce o gamă largă de echipamente de comunicații de apărare și software de criminalistică.