Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Firma de curierat DPD va livra în România biletele UEFA Euro 2016

Începând cu luna aprilie, Poșta Franceză, livratorul oficial al competiției UEFA Euro 2016, va livra prin intermediul subsidiarelor sale - Chronopost și DPD- distribuția tuturor celor 2,5 milioane de bilete disponibile pentru campionat.
dpd_curier

Primele bilete vor fi livrate începând cu data de 2 aprilie. Acestea vor fi preluate din Franța prin serviciul Chronopost și livrate în Europa și alte 176 de țări de pe cinci continente prin companiile subsidiare La Poste*, iar în România suporterii își vor primi biletele prin curierii DPD.

E-commerce-ul va fi principalul motor de creștere al pieței de curierat”- CEO DPD România

Fiecare client va primi pe e-mail o notificare cu numărul de livrare. În țările acoperite de curierii DPD, inclusiv România, clienții vor fi notificați printr-un al doilea e-mail, cu o zi înainte de livrare.

DPD România, investiții de 2,5 mil. Euro în extinderea capacității logistice

Aceste măsuri vor permite fiecărui destinatar să urmărească pas cu pas „drumul” biletului, accesând  website-ul www.laposte.fr/uefa-euro2016, serviciu de traking online dedicat La Poste/UEFA. Website-ul este disponibil în limbile franceză, engleză și germană, și poate fi utilizat prin introducerea unui cod de acces creat de client.

*DPDgroup este rețeaua de livrare colete a GeoPost, holding deținut de grupul francez La Poste.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii