Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Firma de avocatură Reff&Asociaţii, în top Legal EMEA

Alexandru_Reff.jpg
Membră a Deloitte Legal, Reff &Asociaţii a fost inclusă, pentru al patrulea an consecutiv, în cea mai recent ediţie a “Legal 500: Europe, Middle East & Africa 2013”  -  unul dintrecele mai importante ghiduri juridice din lume, ce ierarhizează firmele de avocatură de top și cei mai importanți avocați de business.

Reff&Asociaţii este recomandată pentru performanțe deosebite în domeniul serviciilor bancare, financiare și piețe de capital (pe segmentul 2, second tier), imobiliar (second tier) și drept societar și M&A (segmentul 3 – third tier).  

„Suntem foarte mulțumiți de aceste clasamente, ele plasându-ne în primele zece firme de avocatură cu activitate pe două dintre ariile noastre principale de expertiză”, spune Alexandru Reff, Partener. „Prezența societății noastre alături de rețele importante de avocați la nivel internațional și de cele mai puternice firme locale de profil corespunde colaborării pe care o avem cu acești colegi, în tranzacțiile pe care le asistăm”.

Valoarea mandatelor administrate anul trecut de Reff & Asociații a depășit 1,3 miliarde de euro, pe fondul activității susținute în domenii precum fuziuni-achiziții, imobiliar, bancar, piețe de capital, energie și concurență.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii