Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Firea: A fost deschis Spitalul Modular COVID din Pipera, cu o capacitate de 400 de locuri

A fost deschis Spitalul Modular COVID din Pipera, cu o capacitate de 400 de locuri, a anunţat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, pe Facebook.  
Spitalul Modular COVID Pipera

“Am deschis Spitalul Modular COVID din Pipera, cu 400 de locuri, care poate fi extins la 700 de locuri. (…) Unitatea medicală este destinată pacienţilor COVID-19 cu forme uşoare şi va funcţiona ca secţie externă a Spitalului de Boli infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Ea a precizat că Primăria Capitalei, prin ASSMB, a asigurat tot ceea era necesar, de la construirea spaţiilor, la dotarea lor, asigurarea serviciilor şi a personalului, achiziţia medicamentelor şi a materialelor sanitare, informează Agerpres.

Am reusit si fara conducere militara! Sa nu mai spuna vreun agitator ca nu avem locuri in spitale! Trebuie sa ne…

Publicată de Gabriela Firea pe Sâmbătă, 8 august 2020

Pentru acest spital au fost detașați 61 de medici, asistenți medicali și infirmieri, dintre care 36 din spitalele Primăriei Capitalei și 25 din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB. 

Primirea pacienților COVID

Admiterea pacienţilor la Secţia Modulară Externă Pipera se va face după evaluarea lor iniţială, clinică şi radiologică, la Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale ‘Dr. Victor Babeş’, care tratează în continuare cel mai mare număr de pacienţi infectaţi dintre toate spitalele COVID.

Primarul a mai a anunţat că saloanele dispun de televizoare şi au asigurat accesul la internet, spitalul dispunând, totodată, de un număr de camere destinate personalului medical, dotate cu tot ceea ce trebuie pentru asigurarea nivelului necesar de confort.

“Spitalul modular a fost construit în timp record de Primăria Capitalei, prin Trustul de Clădiri Metropolitane şi Compania pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic”, a mai precizat primarul general.

Valoarea aproximativă a achiziţiilor realizate de ASSMB pentru spitalul modular se ridică la 90.000 de lei, potrivit sursei citate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii