Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

FintechOS, prima companie din Romania selectată în rețeaua globală Endeavor

Compania de tehnologie pentru digitalizarea produselor și serviciilor bancare și de asigurări FintechOS a fost selectată ca prima companie fondată în România care se va alătura rețelei globale de suport antreprenorial Endeavor.
Sergiu Negut

Co-fondatorii FintechOS, Teodor Blidaruș și Sergiu Neguț, au participat în cadrul programului de selecție Endeavor și au fost aleși cu unanimitate de voturi în cadrul unui panel internațional de selecție desfășurat între 17-19 mai.

“Antreprenorii selectați în panelul din această săptămână sunt încă o dovadă a încrederii Endeavor în capacitatea fondatorilor de a inova și scala business-uri cu impact global”, a declarat Linda Rottenberg, Co-fondator si CEO Endeavor.

Reamintim că, în aprilie, FintechOS a reușit să ridice una dintre cele mai mari runde de finanțare de tip Series B din Europa. Iar acum se afiliază unei rețele selecte de peste 2.000 de antreprenori din aproape 40 de piețe internaționale, companii care anul trecut au generat venituri de peste 28 de miliarde de dolari, creând 4 milioane de locuri de muncă și atrăgând investiții de peste 4 miliarde de dolari.

Endeavor România a fost lansată cu aproape 4 luni în urmă, cu susținerea EBRD, Dedeman și Globalworth, cu obiectivul de a susține creșterea și dezvoltarea globală a companiilor antreprenoriale din România. Filiala este condusă de Mihnea Crăciun.

Boardul local al Endeavor include companii precum UiPath, Autonom, Vivre, Banca Transilvania, Arobs and RTPR.

“Selectarea în Endeavor este și un pas important spre o recunoaștere mai amplă și o vizibilitate mai clară a afacerilor originate în Europa centrală și de est”, a adăugat Sergiu Neguț, CSO and co-fondator. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii