Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Tech |
|

Fintech-ul Revolut așteaptă o nouă rundă de finanțare care ar putea evalua compania la 10 mld. dolari

Fondatorul Revolut planifică o nouă strângere de fonduri care ar putea evalua compania la peste 10 miliarde de dolari (7,2 miliarde de lire sterline). Nik Storonsky ar putea deveni unul dintre cei mai tineri miliardari din industria fintech din Europa.  
Revolut Plata

Startup-ul londonez vizează o nouă rundă de finanțare care ar putea avea loc în toamna acestui an, relatează Reuters. Revolut a strâns 500 mil. dolari în ultima rundă de finanțare ce a avut loc la începutul anului 2020. Fintech-ul este prezent astăzi în peste 35 de țări.

Compania, care furnizează conturi bancare prin intermediul aplicației sale, a strâns peste 15 milioane de clienți de la lansarea sa în 2015. Revolut are o serie de instrumente de gestionare a banilor, inclusiv un card de debit conectat la aplicația care permite utilizatorilor să cheltuiască diferite valute la cursuri de schimb interbancare cu taxe mici.

Revolut a declarat în luna martie că a finalizat primul pas pentru solicitarea licenței bancare în SUA, care-i va permite să ofere mai multe servicii clienților americani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii