FacebookTwitterLinkedIn

Libra Internet Bank, parte a grupului american de investiţii New Century Holdings, finanţează cu 40 milioane de lei construcţia Ansamblului rezidenţial Platinia, realizat de companiile Florisal şi Drusal, în centrul municipiului Cluj-Napoca. Proiectul este dezvoltat pe fostul sit al fabricii de bere Ursus.

Patinia va avea, la primele două niveluri, un shopping mall care va însuma aproximativ 13.000 de metri pătrați de magazine, cafenele și restaurante. Ansamblul va avea 320 de apartamente cu două, trei și patru camere cu acces la gradina suspendata amenajata deasupra centrului comercial, iar amplasamentul le va facilita proprietarilor accesul la zona parcurilor, stadionului și Sălii Polivalente. Apartamentele vor fi finalizate în septembrie 2016, iar zona comercială în decembrie 2016.

Forbes Best Cities 2015: Cluj-Napoca

“Am decis să finanţăm construcţia Ansamblului rezidenţial Platinia pentru că este cel mai mare proiect în derulare din Cluj-Napoca, oraș cu perspective excelente pe piața imobilară, lucru esențial pentru orice bancă. De asemenea, proiectul în sine are caracteristici deosebite, întrucât se află în centrul orașului și, în acest moment, peste două treimi din apartamente sunt deja vândute. Am mai avut în vedere faptul că este singurul proiect din țară care are un mall la parter și mezanin şi este dezvoltat de către domnul Sile Pușcaș, un om cu multă experiență în domeniul imobiliar” a declarat Selcuk Senkaya, director divizia Large Corporate, Libra Internet Bank.

Wallberg Properties, proiect rezidențial de 12 mil.euro la Arad

”Condițiile de finanțare pe care mi le-a oferit Libra Internet Bank sunt foarte bune, cele mai bune pe care le-am găsit pe piață în acest moment. Serviciul cu clienții este foarte bun și rapid, orice problemă se rezolvă într-un interval de timp scurt, fără să afecteze negativ afacerea”, a declarat dezvoltatorul PLATINIA, omul de afaceri Sile Pușcaș.

Libra Internet Bank, înfiinţată în 1996 şi operaţională din 1997 este persoană juridică română, supusă legilor române și normelor de supraveghere ale Băncii Nationale a României. Din mai 2003 face parte din grupul american de investiţii New Century Holdings (NCH), unul din cei mai importanţi investitori străini din România, cu investiţii de peste 3 miliarde de dolari în Europa Centrală şi de Est, din care peste 300 milioane de dolari au fost investiţi în România.