Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Fuziuni și achiziții |
|

Finalizarea fuziunii dintre DHS Bike Parts și AfiSport

DHS Bike Parts și AfiSport au anunțat finalizarea procesului de fuziune a celor două entități, marcând astfel preluarea operațiunilor retailerului AfiSport de către distribuitorul național de echipamente sportive DHS Bike Parts.

Ca urmare a acestei acțiuni, DHS – cel mai important producator si distribuitor de biciclete din Romania, își face intrarea în sectorul comerțului electronic prin preluarea operațiunilor diviziei online  AfiSport, unul dintre cei mai importati jucatori din mediul online romanesc in comercializarea de biciclete, componente și piese, accesorii si echipamente de ciclism.

Venită în întâmpinarea clienților interesați în achiziția digital a produselor din portofoliul DHS Bike Parts, distribuitor al mărcilor de bicicletă DHS, Devron, Kreativ și Venture, dar și importator al unora dintre cele mai importante mărci de piese și accesorii din industrie, precum SRAM, Topeak, WTB, Mitas sau O’Neal, acestă fuziune va oferi, prin intermediul site-ului www.afisport.ro, acces direct la mii de produse la prețuri competitive.

Fără a modifica profilul și accesibilitatea celor două entități, această fuziune are ca scop îmbunătățirea calității serviciilor, precum și creșterea numărului de produse oferite clienților, păstrând prin modelul acesta de distribuție prețurile la un nivel avantajos pentru aceștia.

Începând cu anul 2020, toate activitățile derulate în mediul online prin intermediul platformei afisport.ro reprezintă activități comerciale ale DHS Bike Parts.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii