Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Filmul „Steve Jobs”, de Danny Boyle, va închide London Film Festival, în luna octombrie

Lungmetrajul „Steve Jobs”, în regia lui Danny Boyle, care îi are în rolurile principale pe Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogan şi Jeff Daniels, va avea premiera europeană în închiderea London Film Festival, pe 18 octombrie a.c., informează MEDIAFAX.
 aboneaza-te
MacWorld Conference Opens In San Francisco

Filmul despre viaţa fondatorului companiei Apple, care a murit la vârsta de 56 de ani, în octombrie 2011, este bazat pe biografia scrisă de Walter Isaacson, iar scenariul îi aparţine lui Aaron Sorkin (unul dintre cei mai influenți cineaști de la Hollywood).

Pelicula, care urmăreşte 14 ani din viaţa lui Jobs, se concentrează pe trei momente cheie: lansarea computerului Machintosh (1984), a „cubului” NeXT (1988) şi a iMac (1998).

În Statele Unite ale Americii, filmul va fi lansat pe 3 octombrie, la New York Film Festival, urmând să ajungă pe marile ecrane americane o săptămână mai târziu.

„Dacă Londra este leagănul revoluţiei industriale, atunci San Francisco este Betleemul celei digitale”, a declarat Danny Boyle într-un comunicat. ”Ne-am simţit bine în timpul filmărilor din Silicon Valley şi sper ca londonezii să aprecieze această privire din spatele creării lumii moderne”, a precizat regizorul.

Danny Boyle (59 de ani), este creatorul unor pelicule precum „Trainspotting (1996), „O viaţă mai puţin obişnuită/ A Life Less Ordinary” (1997) şi „Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire” (2008), care a fost recompensat cu opt premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film şi pentru cel mai bun regizor.

Selecţia celei de-a 59-a ediţii a London Film Festival, care se desfăşoară în perioada 7 – 18 octombrie, va fi anunţată pe 1 septembrie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii