Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Filmul „Octav” cu Marcel Iureș are premiera de gală pe 4 octombrie

Filmul romanesc „Octav”, cu Marcel Iureș în rolul principal, clasificat cu AG (Audiență Generală), va avea Premiera de Gală la 4 octombrie, la Sala Palatului, din București, începând cu ora 19:00, informează Media Expres.
OCTAV

Evenimentul este deschis publicului larg prețul biletelor fiind de 30, 40 și 60 de lei, și programează prezența regizorului Serge Ioan Celebidachi, a producătorului Adela Vrînceanu-Celebidachi, a directorului de imagine Blasco Giurato și actorilor din film: Marcel Iures, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ștefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biriș, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan etc.

Evenimentul include o expoziție de fotografie cu imagini din arhivele personale ale actorilor.

Biletele la Premiera de Gală sunt puse în vânzare în rețeaua Eventim și pe eventim.ro.

VEZI AUDIENȚA TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – IULIE 2017

Lungmetrajul regizat de Serge Ioan Celebidache este o coproducție România — Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei. Filmul a avut un buget de 1,6 milioane de euro și a fost filmat în martie-aprilie 2016 la Câmpulung Muscel și Studiourile Buftea. Muzica filmului a fost compusă de francezul de origine română Vladimir Cosma.

Lansarea oficială în cinematografe a filmului este programată pentru 6 octombrie 2017.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii