FacebookTwitterLinkedIn

O mențiune specială în cadrul galei i-a fost acordată Alinei Grigore, actriță care joacă rolul principal în pelicula regizată de Adrian Sitaru.

„Ilegitim” este povestea a doi frați (Alina Grigore și Robi Urs) și iubirea lor ilegitimă. Un tată medic (Adrian Titieni) și mai multe denunțuri. O familie în care limita dintre moral și legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort, se arată în prezentarea filmului.

VEZI PUBLICITATEA VÂNDUTĂ DE TELEVIZIUNILE DE FILME ÎN TRIMESTRUL I 2016

Din distribuție fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore, dar și actori neprofesioniști din cadrul Școlii InLight — Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu, Mihaela Perianu.

Scenariul a fost scris de Adrian Sitaru și Alina Grigore, imaginea poartă semnătura lui Adrian Silișteanu și Alexandru Lorian Timoșca, montajul a fost realizat de Mircea Olteanu și Theo Lichtenberger, în timp ce de sunet s-au ocupat Ioan Filip și Dan-Ștefan Rucăreanu. Producător Anamaria Antoci.

„Ilegitim” a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Berlin și va rula pe marile ecrane din Franța începând cu 8 iunie.