Cautare
, Contributor

Artă & Cultură |
|

Filmul de animație Micul Prinț, în sfârșit pe marile ecrane

Recent, a fost lansat trailerul filmului de animație „Micul Prinț”, una dintre cele mai așteptate producții pentru copii și nu numai.
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Scrisă în 1943 de romancierul francez Antoine de Saint-Exupéry, „Micul Prinț” se află încă pe lista cărților care trebuie citite cel puțin o dată în viață și este una dintre cele mai bine vândute cărți din toate timpurile, fiind tradusă în sute de limbi.

Anul acesta, va fi lansată și ecranizarea celebrului roman, în regia lui Mark Osbourne (care a mai regizat și „Kung Fu Panda”), și promite să fie primul film de animație, după „Up” al lui Pixar care va atrage în sălile de cinema atât copii cât și adulți.

Adaptat zilelor noastre, filmul spune povestea unei fetițe a cărei mamă îi ordonează viața în cele mai mici aspecte pentru a o transforma într-un adult responsabil. Fetița însă se împrietenește cu vecinul său de la care află minunata poveste a micului Prinț, care rătăcește prin deșert după ce a căzut de pe un asteroid.

„Micul Prinț” își va face debutul la Festivalul de la Cannes, în luna mai, iar în Franța va fi distribuit de la sfârșitul lunii iulie. În România, potrivit Imdb.com, filmul ar urma să fie difuzat din 4 septembrie.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii