FacebookTwitterLinkedIn

Premierele apar în grila televiziunii în fiecare vineri de la ora 21:00 și în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.

În prima zi a lunii septembrie Diva difuzează filmul horror „Mumia”, cu Brendan Fraser și Rachel Weisz, urmat vineri, 8 septembrie, de aventura fantastică „Grozavul și puternicul OZ”, cu James Franco, Mila Kunis și Rachel Weisz.

Vineri, 15 septembrie Diva difuzează în premieră filmul pentru întreaga familie „Cartea Junglei: Povestea lui Mowgli”, iar vineri, 22 septembrie, adaptarea semnată de regizorul Tim Burton a cărții clasice pentru copii „Alice în Țara Minunilor”, cu Johnny Depp și Mia Wasikowska. În ultima vineri din lună, la 29 septembrie, Diva difuzează premiera filmului „Maleficent” cu Angelina Jolie.

Sâmbăta, de la 20:00, sunt programate următoarele filme în premieră:

– „Fără control” – despre doi directori executivi căsătoriţi care au o relaţie extraconjugală și sunt şantajaţi de un răufăcător violent, cu Jennifer Aniston și Clive Owen.

– „Bodyguard pentru fiul președintelui” – în care un fost boxer este numit bodyguard al fiului preşedintelui, cu Sinbad și Brock Pierce.

– „Jurnal de bord” – povestea dispariției unui copil la bordul unui avion aflat în zbor, cu Jodie Foster și Sean Bean

– „Oameni ca noi” – în care un om de afaceri descoperă că are o soră despre care nu știa nimic, cu Chris Pine și Elizabeth Banks

– „Prințesa îndărătnică 2: nunta” – care urmărește povestea prințesei (Anne Hathaway) care trebuie să se căsătorească pentru a deveni regină

– „Romeo și Julieta” – celebra poveste tragică de iubire, cu Hailee Steinfeld, Douglas Booth și Damian Lewis

VREM ȘCOALA ÎNAPOI” – în care câteva mame încearcă să aducă schimbări în școala copiilor, cu Viola Davis, Maggie Gyllenhaal și Holly Hunter.

DIVA a promovat separat și două seriale care vor avea episoade noi sau premiera în luna septembrie: continuarea producției spaniole despre pierderea identității „Știu cine ești”, din 21 septembrie, de la ora 22:45, și premiera seriei-documentar „What Happens at The Abbey”, programată pentru vineri, 15 septembrie, de la ora 22:00 despre culisele barului şi viața angajaţilor dintr-un celebru club gay din West Hollywood, Los Angeles.