Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Filmcafe difuzează primele patru filme din seria „National Lampoon’s Vacation” cu Chevy Chase

Filmcafe difuzează în serile de duminică din iulie, de la ora 22:00, în premieră la această televiziune, primele patru pelicule din seria de comedie „National Lampoon’s Vacation” (1983 – 2005), cu Chevy Chase în rolul unui tată ghinionist, în care familia Griswold, tatăl, soția și copiii pleacă în fiecare an într-o vacanță cu probleme, dezastre și situații amuzante, informează Media Expres.
Ghinionistul

Seria cinematografică a fost inspirată de o povestire de John Hughes, care a regizat povești ca „Școala de sâmbătă” și „Singur acasă”, publicată în revista „National Lampoon” în 1979 și inspirată de excursiile lui familiale din copilărie, notează Media Expres.

Filmele sunt programate în luna iulie, la Filmcafe, în serile de duminică, de la ora 22:00 după cum urmează:

„O vacanță de tot râsul” (1983), 8 iulie. În scenariul semnat John Hughes, Clark (Chevy Chase) și Ellen Griswold (Beverly D’Angelo) bagă mașina în viteză și pornesc din Chicago spre California, la un parc de distracții promițător. Pe traseu, se pierd în St. Louis, trec pe la niște veri din Kansas, se procopsesc cu o mătușă arțăgoasă și un câine problematic, iar o blondă superbă este la un pas să-i arunce in aer căsnicia… Comedia a fost un hit de box-office și este considerată un film de gen clasic.

TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE LA NIVEL URBAN – IUNIE 2018

„Vacanță prin Europa” (1985), 15 iulie. Clanul Griswold participă la un concurs și câștigă o excursie de 2 săptămâni pe bătrânul continent. Pornind de la Londra (unde condusul „pe partea greșită a drumului” îl dă peste cap pe Clark și are repercusiuni serioase asupra unora dintre cele mai celebre vestigii istorice de aici), cei patru se opresc în Franța, Germania și Italia. Scenariul este semnat de același John Hughes, în colaborare cu Robert Klane.

„Un Crăciun de neuitat” (1989), 22 iulie. Scenaristul John Hughes își flexează din nou mușchii comici în a treia parte a seriei cinematografice, în care familia Griswold își invită rudele la o petrecere de zile mari, ferm convins că va primi un bonus de la muncă și își va putea permite piscina comandată deja. Evident că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg: bradul e imposibil de tăiat, părinții lui Clark se ceartă non-stop, cele 25.000 de beculețe exterioare nu se aprind, iar un rottweiler chiar transformă totul într-o sărbătoare de neuitat…

„Vacanță în Las Vegas” (1994), 29 iulie. De data asta, Clark a primit ditamai bonusul, așa că își duce familia în Orașul Păcatelor și se duce țintă către mesele de blackjack. Evident, totul merge prost și vărul Eddie (Randy Quaid) trebuie să îi sară în ajutor, asta în timp ce tentațiile îi copleșesc și pe Ellen, și pe copiii lor: Rusty (Ethan Embry) devine expert la masa de joc, sub pseudonimul Nick Pappagiorgio, iar Audrey (Marisol Nichols) face echipă cu verișoara ei, o dansatoare exotică.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL NAȚIONAL – IUNIE 2018

Filmcafe face parte din portofoliul AMC Networks International, compania care operează feedul global al televiziunii JimJam și feedurile europene ale SundanceTV și mai multor televiziuni din Centru și Estul Europei, cum sunt televiziunea fanion AMC, televiziunea de filme MGM, televiziunile pentru copii și adolescenți Minimax și Megamax și singura televiziune culinară cu distribuție în România, TV Paprika. Filmcafe este în grila principalelor rețele de cablu și satelit inclusiv RCS & RDS și UPC.

Televiziunea vinde publicitate pe piața din România prin Thematic Channels și este distribuită prin Tematic Cable / Tematic Media Group, fiind condusă de la Budapesta de Balázs Hajós, Vice President of Affiliate Sales, AMCNI CNE.

TOPUL COMPANIILOR DE SODAJE DE PIAȚĂ – ANUL 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii