Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Filmcafe difuzează „buddy movies” cu Terence Hill, „perechea” lui Bud Spencer

Televiziunea Filmcafe îl aniversează, la sfârșitul lunii martie, pe actorul italian Terence Hill, ajuns la vârsta de 80 de ani, programând - între 29 și 31 martie unele dintre cele mai bune „buddy films” ale celebrului duo Bud Spencer - Terence Hill, informează Media Expres.
Terence Hill

Terence Hill, contraponderea plină de vervă a taciturnului erou jucat de Bud Spencer, poate fi văzut la Filmcafe în șase producții. Astfel, pe 29 martie, data în care s-a născut Mario Girotti, pe numele de scenă Terence Hill, vor fi difuzate pe micul ecran două comedii de acțiune devenite succese internaționale: “Crime Busters” / “Doi superpolițiști” (1977), primul film al duo-ului turnat în America, la Miami în Florida și “Go for It” / “Contra cronometru” (1983).

Până pe 31 martie inclusiv, Filmcafe mai difuzează “Double Trouble” / “Substituire cu bucluc” (1984), “Who Finds A Friend Finds A Treasure” / “Prietenul la nevoie se cunoaște” (1981) și “Odds and Evens” / “Par impar” (1978), produs tot la Miami. În ultima zi a lunii, Terence Hill evoluează singur, de la ora 22:00, în “Supersnooper” / “Superpolițistul” (1980).

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – FEBRUARIE 2018

După primele roluri din anii ’50, actorul Bud Spencer (născut Carlo Pedersoli) – cunoscut la noi și din seria „Piedone” – îl întâlneşte pe cel care avea să îi devină coleg de platou pentru mai bine de 16 ani și 17 producţii – Mario Girotti, cunoscut după numele de scenă ca Terence Hill. Prima dată au jucat în același film – Hannibal – în 1959, dar s-au împrietenit abia opt ani mai târziu, pe platourile “Dio perdona… io no/God Forgives, I Don’t”, legându-i ulterior o prietenie pe viaţă. Duo-ul Bud Spencer – Terence Hill devenea celebru în toată lumea în anii 1970.

Bud Spencer juca rolul uriașului morocănos care – în pofida apariției intimidante – avea o inimă de aur, pe când Terence Hill era fantele isteț, bufonul ce venea ca o contrapondere la personalitatea primului. Împreună formau o echipă formidabilă, gata să acționeze și să bată măr o mulțime de nemernici, în cel mai amuzant mod cu putință.

Terence Hill, născut la Veneția, a jucat în filme de la 12 ani. Unele dintre cele mai cunoscute producții în care a fost distribuit sunt westernurile Spaghetti, unele fiind ecranizări ale popularelor romane despre frontiera americană, semnate de scriitorul Karl May. Dintre acestea, cele mai faimoase sunt “Lo chiamavano Trinità” / “They Call Me Trinity” (1970) și “Il mio nome è Nessuno” / “My Name Is Nobody” (1973), filmul preferat (dintre cele în care joacă) al lui Terence Hill.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii