Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

FilmBox PLUS se transformă în FilmBox Stars

Televiziunea de filme premium FilmBox Plus, deținută de SPI International, va adopta de la 1 septembrie o nouă identitate sub numele FilmBox Stars, cu schimbarea siglei și a întregului pachet grafic, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Film BOX Stars

Schimbarea de logo și noul pachet grafic se aplică în toate țările unde televiziunea este disponibilă, inclusiv România, notează Media Expres.

„SPI vrea să ofere telespectatorilor produse inovatoare care utilizează tehnologie de ultimă oră și servicii care răspund cerințelor moderne. Schimbarea numelui în FilmBox Stars reflectă angajamentul ferm de a aduce telespectatorilor o selecție bine gândită a celor mai populare și premiate filme, actorii preferați ai fanilor și hituri de la Hollywood cu vedete celebre”, a declarat Berk Uziyel, CEO la SPI International. „Vom continua să colaborăm cu distribuitori de talie mondială pentru a extinde colecția de filme, selectate cu atenție, pe măsură ce creștem prezența noastră pe tot globul cu FilmBox Stars”, a continuat Uziyel.

FilmBox Plus este una dintre televiziunile premium SPI/FilmBox și este disponibilă în prezent în 10 țări din regiunea Balcanilor și a Europei Centrale și de Est. FilmBox Plus ajunge în aproape 5,5 milioane de case din întreaga lume. Tranziția la FilmBox Stars promite o experiență de vizionare nouă, îmbunătățită, și o listă interesantă de filme cu vedete de primă mărime de la Hollywood.

Procesul de rebranding al televiziunilor SPI/FilmBox a început în aprilie a.c., cu FilmBox, când noul pachet grafic a fost lansat inițial în Republica Cehă și Slovacia, urmat de alte țări, în iulie. Înnoirile au continuat cu introducerea unui nou pachet grafic pentru FilmBox Premium începând cu luna august, în toate țările unde se distribuie.

SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale lineare de televiziune pe șase continente. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD din lume, iar FilmBox este televiziunea sa cea mai cunoscută. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le celor 65 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv transmiterea în direct a programelor UHD și a programelor FilmBox pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul principalelor playere de streaming, sau prin furnizorii OTT locali.

SPI a adăugat recent în portofoliul său furnizorul de servicii premium de filme Film1 din Olanda, inclusiv patru televizuni de film și servicii digitale. De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională.

Televiziunile FilmBox se distribuie în România prin mai multe rețele cu excepția semnificativă a grupului Digi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii