FacebookTwitterLinkedIn

Bine primită de critici, care au descris-o în termeni precum „un joc actoricesc impresionant” (Variety) sau „o maturizare a cinematografiei românești” (The Guardian), pelicula va fi difuzată duminică, 25 iunie, de la ora 22:00, pe FilmBox Plus.

Filmul a câștigat două premii Gopo 2007 și a fost filmul românesc cu cel mai mare număr de spectatori în cinema în 2006, includerea sa în programul SPI International / FilmBox făcând parte din strategia operatorului de a susține și promova producțiile europene.

Filmată în numai o lună și jumătate, în mare parte în București, și bazată pe romanul omonim al Ceciliei Ștefănescu, drama urmărește triunghiul amoros format de trei tineri aflați în căutarea propriei identități.

Kiki (Maria Popistașu – „SexTraffic”) și Sandu (Tudor Chirilă – „Milionari de weekend”) sunt mai mult decât frate și soră; ei sunt îndrăgostiți unul de altul, dar relația lor atât de bine ascunsă va fi cunoscută de toți după ce Kiki începe o poveste de dragoste cu prietena ei Alex (Ioana Barbu – „Dacă bobul nu moare”).

„Mi-am dorit să fac un film românesc cât mai personal, departe de social sau politică. Un film despre prieteni, maturizare, sacrificii, nonconformism și tot ceea ce poți face când ai 18 ani și simți că lumea e a ta. (…) a declarat Tudor Giurgiu.

VEZI AFACERILE EDITURILOR DIN ROMÂNIA – ANUL 2016

Din distribuție mai fac parte Mircea Diaconu și Tora Vasilescu, dar și vedete din showbiz ca Puya și Mihaela Rădulescu.

SPI International / Filmbox este o companie globală de media care a pornit din Polonia și care operează în prezent mai mult de 30 de televiziuni pe 5 continente.

Televiziunile FilmBox se distribuie în România în diferite configurații prin cei mai importanți operatori UPC, Telekom, Orange și Akta, cu excepția notabilă a rețelei RCS & RDS / Digi.

FilmBox Plus se distribuie doar pe UPC și Telekom.