FacebookTwitterLinkedIn

Pe FilmBox Premium, joi, 7 septembrie, începe „Curtea cu meri” („Apple Tree yard”), un serial thriller psihologic, încărcat cu tensiune, bazat pe opera cu același nume a renumitei scriitoare Louise Doughty.

Mini-seria în 4 părți se concentrează pe personajul Yvonnei Carmichael, om de știință cu o viață ideală. Aventura pasională pe care Yvonne o va începe însă pe neașpteptate, cu un străin misterios, interpretat de Ben Chaplin, va distruge echilibrul vieții sale liniștite și o va aduce în fața justiției, suspectată de crimă. Dincolo de firul acțiunii, serialul, cotat de criticii rottentomatoes.com cu un rating de 100%, ascunde și o poveste despre sexualitate și cunoaștere de sine.

Serialul, descris de critici ca „genial” (The Times), va fi difuzat în fiecare joi, de la 21:00.

Nu te teme” („Modus” – 2015) este cea de-a doua premieră a lunii, la FilmBox Premium. Serialul, în opt episoade, este un thriller polițist bazat pe opera Annei Holt, fost ministru de de Justiție al Norvegiei.

Acțiunea începe cu uciderea unei preotese și, în mod inedit, cu dezvăluirea numelui ucigașului încă din primul episod. Scenă după scenă, serialul se transformă într-o analiză profundă a unor personaje complexe în frunte cu Inger Johanne Vik. Ea este potagonista, profiler al FBI, dar și mama a unei fetițe autiste care este martoră a unei crime.

„Nu te teme” a devenit unul dintre cele mai de succes seriale din Scandinavia, din ultimii 25 de ani, având o audiență de 1,2 milioane de telespectatori.

Primul sezon al seriei începe la FilmBox Premium, pe 12 septembrie, începând cu ora 21:00, iar pentru al doilea sezon fanii se vor bucura să știe că unul dintre numele mari din distribuție este cel al lui Kim Catrall, cunoscută ca Samantha Jones din popularul serial „Sex and the city”.

De asemenea, FilmBox Extra HD va difuza, în fiecare duminică, de la ora 16:00, producție germană a anului 2017, „Einstein”. De-a lungul celor 10 episoade îl urmărim pe Felix Winterberg (Tom Beck), stră-stră-nepotul marelui Albert Einstein. Felix este la rândul lui un geniu al fizicii, implicat în proiecte științifice revoluționare, pe care încearcă să le ducă la bun sfârșit înainte să moară. Diagnosticat cu o boală incurabilă, cel mai probabil Felix nu va apuca cea de-a 40 aniversare.

CITEȘTE: O CARTE DESPRE SUCCES, POPULARITATE, HITURI ȘI AUDIENȚE

Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie producții ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.