Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

FilmBox difuzează un serial britanic în care joacă actorul român Emil Hoștină

Sezonul 1 din „Fortitude” are 12 episoade și începe pe FilmBox Premium de marți, 26 ianuarie, de la ora 21:00, informează Media Expres.
fortitude

Serialul a fost filmat la Londra și pe coasta de est a Islandei. Stanley Tucci – câștigător al premiului Emmy și nominalizat la Oscar – interpretează rolul lui Eugene Morton, un detectiv al poliției londoneze trimis în Fortitude să investigheze o crimă.

Distribuția este completată de actori ca Michael Gambon (Albus Dumbeldore din „Harry Potter”), Richard Dormer („Game of Thrones”), în vreme ce actorului român Emil Hoștină (cunoscut pentru rolul Death Eater din „Harry Potter”) joacă în acest serial în rolul lui Yuri Lubimov, care apare în episoadele 1, 3, 6, 10 și 11.

Citește: LA MULȚI ANI!

Inspirat din realitatea vieții comunităților care locuiesc în zona arctică, serialul „Fortitude” este, așa cum îl descriu criticii, plin de mister, sofisticat, și cu o acțiune sângeroasă și convingătoare. Agregatorul de opinii critice Rotten Tomatoes l-a cotat cu un rating de 88%, cu o medie a scorului de 7,7 din 10 în baza a 26 de articole ale criticilor. Seria a fost difuzată în 2015 în Marea Britanie, SUA, Canada și Australia și în prezent se fac pregătirile pentru producția celui de-al doilea sezon.

FilmBox Premium este o televiziune care face parte din pachetul FilmBox alături de FilmBox Basic, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus.

Televiziunile FilmBox sunt distribuite prin operatorii UPC România, Akta și Orange.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR CUPRINSE ÎN SISTEMUL MUST CARRY 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii