FacebookTwitterLinkedIn

Alături de combinatul siderurgic din Galaţi, compania a mai cumpărat șase fabrici de oțel și  cinci centre de servicii aflate pe teritoriu european. Valoarea totală a tranzacției a fost de 740 de milioane de euro.

“România confirmă statutul de piață foarte atractivă în regiune și ne așteptăm ca sectorul industrial să mai atragă investitori importanți. Ne bucurăm ca echipa noastră a participat la o nouă tranzacție de referință pentru piața de fuziuni și achiziții din România și le mulțumim clienților noștri pentru încredere”, a afirmat Alexandru Bîrsan, partener și Head of Corporate and M&A la Filip&Company.

Echipa Filip & Company implicată în această tranzacție a fost coordonată de către Alexandru Bîrsan (partener) și a inclus-o pe Olga Niță (counsel).

De-a lungul timpului, avocații Filip & Company au jucat un rol cheie în majoritatea fuziunilor și achizițiilor importante din România, fie ca a fost vorba de fuziuni şi achiziţii complexe (preluarea Volksbank de către Banca Transilvania, ieșirea Țiriac Group din acționariatul Unicredit Tiriac Bank), privatizări (Petrom, BCR, operatorii de distribuţie de energie sau gaze) sau tranzacţii de capital privat (CVC/Inbev) cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company.

Citește și: Cristina Filip, despre cum urmează să construiască o companie pentru o sută de ani