FacebookTwitterLinkedIn

Părțile au semnat contractul de achiziție, urmând ca tranzacția să fie supusă aprobării Consiliului Concurenței din România.

Tranzacția a implicat implementarea unor soluții adaptate acestui tip de achiziții în care antreprenorii Adrian Sârbu și Stelian Bogza vor continua să fie implicați în dezvoltarea afacerii în următorii ani, beneficiind de un mecanism de earn-out.

“Piața beneficiilor din România a crescut în ultimii ani pe fondul provocărilor din piața muncii, astfel încât putem vorbi despre o maturizare a acestui sector. Beneficiile acordate de către angajatorii români au devenit tot mai variate și creative ca metodă de retenție și fidelizare a angajaților. Ne bucurăm că am fost parte într-o tranzacție care va ajuta la dezvoltarea în continuare a acestui sector și la atractivitatea pieței muncii din România”, spune Ioan Dumitrașcu, partener și Head of Commercial Department la Filip & Company.

Echipa Filip & Company implicată în această tranzacție a fost coordonată de Ioan Dumitrașcu (partener) și a inclus-o pe Monica Stătescu (counsel).

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile cheie de fuziuni & achiziţii din România, inclusiv privatizări, tranzacţii de capital privat sau achiziţii strategice.