Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Filip & Company a asistat vânzarea Benefit Online către compania Edenred

Casa de avocatură Filip & Company a asistat Benefit Online, cea mai mare platformă de beneficii extrasalariale pentru angajați din România, la finalizarea procesului de achiziție de către compania Edenred, lider mondial în domeniul tichetelor de servicii preplătite.
 aboneaza-te
shutterstock_425824531

Tranzacția a fost aprobată de Consiliului Concurenței din România. Echipa Filip & Company a asistat Benefit Online în toate etapele procesului, inclusiv în evaluările preliminare, în procesul de structurare, negociere si finalizare a tranzacției.

“De ceva timp, piaţa muncii este o piaţă a angajaţilor. Angajatorii sunt nevoiți să elaboreze și să implementeze strategii de recompensare care să răspundă nevoilor diferite ale angajaților care lucrează în cadrul companiei. Beneficiile reprezintă un instrument solid de motivare, de stimulare a performanței și de păstrare, pe termen lung, a loialității angajaților, dar și de atragere a noi candidați. Ne bucurăm că am fost parte într-o tranzacție care va ajuta la dezvoltarea pieței beneficiilor acordate angajaților”, spune Ioan Dumitrașcu, partener și Head of Commercial Department la Filip & Company.

Echipa Filip & Company implicată în această tranzacție a fost coordonată de Ioan Dumitrașcu (partener) și a inclus-o pe Monica Stătescu (counsel).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii