FacebookTwitterLinkedIn

Echipa Filip & Company a asistat RCS & RDS S.A., DIGI Communications N.V. și DIGI Ungaria cu privire la contractarea a două facilități de credit pe termen mediu, în forinți, lei și euro, cu o valoare totală de 150 de milioane de euro, în echivalent, cu posibilitate de majorare până la 250 de milioane de euro, în scopul realizării de investiții.

 “DIGI este una dintre cele mai dinamice companii din România și chiar din regiune. Încearcă mereu să facă ceva să fie mai buni, să ajungă mai departe. E minunat că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă, întotdeauna este o ocazie specială și o experiență excelentă”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener și head of Corporate and M&A Department la Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat Digi în acest proiect a fost coordonată de Alexandru Bîrsan (partener) și le-a inclus pe Rebecca Marina (associate) și Andreea Banică (associate).

Filip & Company are una dintre cele mai dinamice practici de Finanţări şi Pieţe de Capital din România. Echipa de avocați include specialişti cu un palmares bogat dobândit în cadrul unor tranzacţii complexe desfăşurate atât pe plan intern, cât şi internaţional.