Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Filialele Siniat din România și Polonia au un nou director general

Noua numire face parte din strategia de consolidare a poziției grupului ETEX în regiune.
Tanguy Vanderborght

Siniat, parte a grupului belgian ETEX, producător și furnizor global de sisteme de ghips-carton, tencuieli și gleturi, l-a numit pe Tanguy Vanderborght în funcția de CEO al operațiunilor din România și Polonia.

Numirea noului CEO pentru cele două țări, precum și deschiderea în luna octombrie a fabricii Siniat de la Turceni, fac parte din strategia grupului ETEX de a-și consolida prezența în piețele din regiune.

Tanguy Vanderborght se află la conducerea Siniat Polonia din anul 2012, iar de anul acesta va coordona inclusiv activitatea companiei din România. Acesta îl înlocuiește pe Marc-Andrè Fritsche, al cărui mandat la conducerea Siniat România a fost de patru ani.

RETROSPECTIVA ANULUI 2015: VEZI CARE AU FOST CELE MAI IMPORTANT EVENIMENTE DIN INDUSTRIE

Tanguy Vanderborght face parte din echipa ETEX de 20 de ani, iar în ultimii 15 ani a ocupat mai multe funcții de conducere, cum ar fi director financiar al diviziei Siniat din Avignon, director financiar al Diviziilor Europene și Internaționale din Bruxelles și General Manager al Siniat Varșovia. A absolvit Universitatea Catolică din Louvain, Belgia, și Facultatea de Administrare a Afacerilor din Lima, Peru. De asemenea, a urmat cursurile Școlii de Management Leuven Vlerick – Gent din Flandra și Programul Executiv INSEAD, care a avut loc în Franța și Singapore.

În luna decembrie, Siniat a anunțat că închide fabrica de gips-carton din București.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii