FacebookTwitterLinkedIn

AROBS Pannonia se situează în top 10 în domeniul soluțiilor de optimizare a managementului de flotă auto, iar achiziția Skyshield vine în contextul identificării unor oportunități la nivel tehnic și operațional între cele două companii și a dorinței acestora de a furniza soluții cat mai complete și complexe pe piața ungară, unde produsul TrackGPS este existent din 2011.

AROBS Pannonia este filiala AROBS Transilvania Software, care face astfel încă un pas spre a deveni unul dintre cei mai mari jucători pe piața de servicii de monitorizare auto din Europa Centrală și de Sud-Est.

„Continuăm strategia noastră de creștere prin achiziții, un proces început din 2013 prin integrarea mai multor jucători pe piața locală și regională. Aportul Skyshield, prin AROBS Pannonia, este mai mult decât favorabil. Ne păstrăm în continuare această direcție, de a identifica alte oportunități de achiziții în România și în Europa de Est, pentru a ajunge la peste 100.000 de mașini monitorizate în următorul an”, a spus Voicu Oprean, fondator & CEO AROBS.

AROBS România are peste 800 de angajați și colaboratori, în sediile din Cluj-Napoca, Tg. Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București , la care se adaugă și filialele internaționale din Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia.