Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Fildas Trading a ajuns la 1.000 de angajați

Fildas Trading, companie de top pe piața distribuției de produse farmaceutice, a ajuns, luna aceasta, la un număr de 1.000 de angajați.
 aboneaza-te
Foto comunicat de presa Fildas

Pe o piață a muncii cu multiple provocări pentru angajatori, Fildas Trading a continuat, în linie cu dezvoltarea companiei, să-și mărească permanent echipa, numai în ultimul an numărul de angajați crescând cu peste 10%.

Angajatul cu numărul 1.000 este gestionar și lucrează în cadrul Depozitului din Sibiu. Colegii i-au oferit o surpriză dulce, la fel ca și primirea în randul echipei Fildas Trading – un tort comandat special de la cofetăria Candy Cat, inscripționat cu cifra 1.000.

Pentru Fildas Trading, echipa este bunul cel mai de preț in realizarea obiectivelor propuse, capitalul uman fiind cel mai important element în susținerea și dezvoltarea companiei. De altfel, creșterea de la an la an a cifrei de afaceri, extinderea fantastică atinsă într-un timp scurt, recunoașterea obținută din partea clienților si a celor mai importanți furnizori au fost rezultatul unui efort colectiv uriaș, al dinamismului și dedicatiei întregii echipe.

Fildas Trading este una dintre cele mai mari companii ce activeaza pe piața distribuției de produse farmaceutice din România, înregistrând o cifră de afaceri de peste 500 de milioane de euro în 2016. Compania a intrat în premiera în Top 500 cele mai mari companii din Europa Centrală și de Est, realizat de COFACE, direct pe poziția 355, fiind a cincea cea mai mare companie antreprenorială românească.

Fildas Trading deține propria flotă de mașini de transport medicamente și 14 depozite și centre logistice – cel mai mare număr de depozite din rândul distribuitorilor de profil din România, pregătind un nou depozit în Iași, la Miroslavele, în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro, și un nou centru logistic în București, la Mogoșoaia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii