FacebookTwitterLinkedIn

Marc Jacobs a anunțat că Lourdes Leon este imaginea colecției sale de primăvară 2021. Anunțul a fost însoțit de câteva fotografii ale campaniei de promovare a gamei de accesorii din colecția primăvară 2021. Culorile puternice, prezente pe imprimeurile ținutei lui Lourdes, pe ciorapii sub genunchi și pe geanta Mini Traveler Tote, amintesc de campaniile ludice ale lui Marc Jacobs din anii ’90.

Lourdes este alegerea ideală pentru noua colecție întrucât propriul ei stil este maximalist și fantezist, deși tânăra în vârstă de 24 de ani a fost până nu demult o apariție destul de discretă – de exemplu, și-a făcut cont pe Instagram abia luna trecută.

Madonna a fost multă vreme una dintre muzele lui Marc Jacobs, fiind imaginea a două colecții Louis Vuitton în perioada când acesta a fost directorul de creație al brandului.

Lourdes a lucrat o perioadă pentru mama ei, ca director de creație al brandului de îmbrăcăminte Material Girl, apoi a debutat cu adevărat în lumea modei în 2019, într-un videoclip de prezentare a colecției de primăvară a casei Miu Miu. De atunci, a mai prezentat colecția high-end streetwear Jean Paul Gaultier x Supreme, iar în luna ianuarie 2021 a apărut și co-regizat un video de promovare al colecției-capsulă Stella McCartney x Adidas.

Lourdes, care a avut o relație tumultuoasă cu actorul Timothée Chalamet, este fiica Madonnei și a fostului antrenor al celebrităților, Carlos Leon, în vârstă de 54 de ani. Leon și Madonna au fost împreună din 1995 până în 1997, dar s-au despărțit în relații amicale.

Din 2000 încoace, Carlos a devenit actor, jucând în seriale de televiziune precum Nash Bridges, Oz sau CSI Miami, dar și în câteva producții cinematografice de mică anvergură.

Madonna mai are un băiat, Rocco, de 20 de ani, din căsătoria cu regizorul Guy Ritchie, iar Carlos Leon mai are o fiică cu actuala soție, designerul Betina Holte.