Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Ficosota a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 22 de milioane de euro în România

Cu o activitate în peste 40 de țări, producătorul bulgar de bunuri de larg consum, Ficosota, a înregistrat, în 2014, pe piața din România o cifră de afaceri netă de 100 de milioane de lei, respectiv de peste 22 de milioane de euro.
Iliya Arbov, Ficosota

Compania a raportat astfel o creștere de peste 16,4 milioane de lei (respectiv 3,6 milioane de euro) față de 2013.

Ficosota este un jucător important pe piaţa europeană; de asemenea, compania se află în proces de extindere pe pieţele din Asia şi America de Nord şi de Sud, înfiinţând birouri în Singapore (2013) şi New York (2014).

„Ultimii 3 ani de activitate pe piaţa din România au adus rezultate remarcabile pentru Ficosota. Cifra de afaceri a companiei a înregistrat o creştere însemnată datorită investiţiei permanente în inovaţia produselor, îmbunătăţirii calităţii acestora, procesului de distribuţie şi mixului de comunicare. Abilitatea noastră de a oferi un mix perfect de produse premium şi mainstream pentru a acoperi o gamă foarte largă de nevoi din categoria produselor pentru casă şi îngrijire personală, a consumabilelor igienice din hârtie şi a snacks-urilor, ne-a permis să ne apropiem de consumatorii români. Suntem aici pentru a le câştiga preferinţele!”, a spus Iliya Arbov, director general Ficosota România şi Bulgaria.

Ficosota Ltd. a fost înfiinţată în anul 1994 în Bulgaria şi este una dintre companiile cu cea mai rapidă creştere din Europa de Est, dedicată producţiei şi vânzării de bunuri de larg consum cu flux comercial ridicat, în categorii diferite – produse pentru îngrijirea casei şi îngrijire personală, consumabile igienice din hârtie şi snacks-uri. Compania este prezentă pe piața din România de zece ani și are în portofoliul său mai multe categorii de produse de la detergenți de rufe și săpunuri la scutece pentru copii și prosoape de bucătărie din hârtie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii