FacebookTwitterLinkedIn

Un tată căruia îi place să râdă și să se distreze

“Tatăl meu este genul de tată căruia îi place să râdă și să-i facă pe toți cei de lângă el fericiți. Niciodată nu mă ceartă când fac boacăne. Îl iubesc și pentru că este mereu atent cu mine. Îmi place la nebunie când îmi spune <te iubesc>”.

Ioana, 17 ani

Un tată absent, dar îl iubesc oricum!

“Despre tata? Îl iubesc chiar dacă nu s-a implicat în creșterea mea. Este un om bun. Când merg în vizită la el petrecem clipe minunate împreună, cântând la chitară. De la el nu am învățat multe lucruri, dar mereu îmi spune să mă înconjor de oameni buni și să trăiesc așa cum vreau eu și nu cum vor alții”.

Andra, 14 ani

Un tată care se bucură de fiecare clipă

“Datorită serviciului, tatăl meu călătorește foarte mult. Este deosebit pentru că, chiar și atunci când este departe, ar face totul pentru fetele lui. Eu mai am două surori, una de 10 și una de 7 ani. Când este acasă, ne face să râdem foarte tare și reușește mai tot timpul să ne facă să mâncăm. Recunosc, suntem cam mofturoase“.

Petronela, 17 ani

Un tată de-al doilea minunat

“Tatăl meu este grozav, este cel mai bun care poate exista. A întâlnit-o pe mama când eu aveam 1 an și m-a crescut cu multă dragoste ca și cum aș fi fost copilul lui. M-a iubit, m-a hrănit, m-a adormit, s-a jucat cu mine etc. Să vă spun un secret, mama nu știe… M-a învățat să merg cu scuterul. Pe scurt, tatăl meu este minunat. Îl iubesc enorm.”

Sore, 12 ani

Un tată prieten al naturii

“Îmi place foarte mult tatăl meu! Urcă foarte des pe munte și are o legătură foarte strânsă cu natura. El m-a învățat să privesc dincolo de aparențe și să fiu un om bun. Să fiu calmă, puternică, curajoasă și dreaptă ca un copac, chiar dacă viața este grea. Îmbrățișând un copac este o modalitate foarte bună de a intra în contact cu natura și cu energiile ei. Îl iubesc din suflet“.

Ilinca, 15 ani

Un tată pozitiv

“Cum îl văd eu pe tata? Este un tată dedicat familiei și un om foarte pozitiv. Îmi place mult. Lucrul care îmi place cel mai mult la el este că face niște mâncăruri senzaționale. Și, cel mai important, m-a învățat să văd mereu partea bună a lucrurilor“.

Carmen, 12 ani

Un tată protector

“Tatăl meu este exagerat de protector. A fost lângă mine întotdeauna, chiar dacă uneori eu nu îmi doream acest lucru. Cu timpul am înțeles că este așa de protector pentru că mă iubește și nu vrea ca cineva să-mi facă rău“.

Alexandra, 17 ani

Un tată care a plecat prea repede

“Tata a plecat la îngeri prea devreme, când eu aveam 12 ani. Deseori mă întreb ce ar fi spus el despre lucrurile pe care le fac, ce mi-ar fi răspuns la întrebările pe care i le-aș fi pus sau ce ar fi spus despre iubitul meu, despre cariera spre care vreau să mă îndrept… Tatăl meu a fost curajos, iubitor, puternic, inteligent… Știa să asculte. Am fost norocoasă că am avut un tată ca el, chiar dacă așa de puțin timp. Am încredere și acum în tata, știu că mă veghează din Cer“.

Carla, 16 ani