Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Festivalului Internaţional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova și-a desemnat câștigătorii

Spectacolul radiofonic „Mama”, regizat de Ilinca Stihi la Societatea Română de Radiodifuziune, a obținut locul al doilea la secțiunea „Teatru Scurt” la cea de-a III-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova (București).
gpn-logo_120px

Premiul I a fost câștigat de producţia CBC Radio, „Call of Dating” (Canada), în regia lui Cristal Duhaime și Mira Burt-Wintonick.

La categoria „Radio Drama”, pe locul întîi a fost desemnată producţia „Pescho” de la Radio Cehia, în regia lui Petr Mancal, avându-l autor pe Marek Epstein.

Principele Nicolae al Românie a decernat sâmbătă, la Palatul Elisabeta, premiile ediției din acest an a Festivalului Internațional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova 2015.

În cadrul acestei ediții au fost prezentate în concurs 50 spectacole de teatru radiofonic din mai multe țări din întreaga lume: 32 de producții la secțiunea „Radio Drama” și 18 la categoria „Short Forms”.

Festivalului Internaţional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova este organizat de Radio România sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale, Principesa Moştenitoare Margareta a României.

Vezi pe Ilinca Stihi la evenimentul Forbes Heroes 2014!

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii