Cautare
, Staff

Afaceri |
|

Festivalul Rocanotherworld are loc pe 28 noiembrie, la București

Festivalul de artă, muzică și gastronomie Rocanotherworld, organizat în mod tradițional la Iași, va avea loc pe 28 noiembrie 2019, de la orele 18:00, la București, în Expirat.
festival

Rocanotherworld este dedicat comunității, iar toate activitățile sunt conturate în jurul conceptului de sharing. Între obiectivele festivalului se numără susținerea artiștilor din diverse sfere de activitate, cât și atragerea atenției asupra problemele actuale ale societății și sporirea implicării comunității în rezolvarea sustenabilă a acestora.

Cauza evenimentului din 28 noiembrie reprezintă finalizarea casei pentru un copil din Iași cu boala Duchenne, în parteneriat cu Casa Share.

Artiștii care se alătură cauzei evenimentului și alcătuiesc line-up-ul serii sunt D-L Goe, We Singing Colors,Pistol cu Capse. Biletele, reprezentând donația pentru susținerea cauzei evenimentului, pot fi achiziționate atât în avans, cât și în seara respectivă.

Anul acesta, la a patra ediție Rocanotherworld au participat peste 40.000 de oameni, s-au implicat peste 140 de voluntari, iar pe cele patru scene au performat 96 de trupe și DJ. S-au organizat șase dezbateri pe teme culturale, cu invitați din întreaga țară. Fondul artiștilor Rocanotherworld a finanțat două proiecte de sculptură, aflate în prezent în Parcul Expoziției din Iași.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii