FacebookTwitterLinkedIn

Spectacole de teatru, activități creative și educative, sport, dans și multă voie bună au fost pe agenda primei ediții a Festivalului Forbes Kids, care s-a desfășurat pe pajiștea Palatului Mogoșoaia.

Pe parcursul întregului festival, părinții, alături de cei mici au descoperit tainele unor profesii fascinante: arhitect, mecanic, inginer, librar, olar, medic, gelatier, fermier, pădurar și designer puse în scenă de catre Tex, Medicover România, Eemotico, Small Academy , Clay Play Ceramică, Puro & Bio Romania, Pădurea Copiilor, Magic Spot – Cărți pentru copii curioși, Mamprenoare.

Cei mici și cei mari s-au bucurat de o mulțime de alte activități creative și de relaxare pregătite de către BMW Group, Caroli, Boiron România, Napolact, Catena – Farmacia Inimii , Eau Thermale Avene, Editura Didactica Publishing House.

Nu au lipsit jocurile și concursurile sportive oferite de către Academia de fotbal Sport Team, campionatele de șah, atelierele de pictură și de desen. Zona de joacă pregătită de Blu Party cu jocurile gonflabile , trambulină, piscină cu bile și ateliere creative a fost un alt punct de atracție pentru cei mici.

În zona food, cei mici și cei mari au savurat pizza, paste, cafea și înghețate delicioase și sănătoase. Atracția festivalului a fost balonul cu aer cald, care s-a înalțat în mai multe reprize de zborîn care copii s-au urcat și câțiva norocoși au și putut zbura. Toată lumea s-a bucurat de spectacolele de teatru, de dans, de improvizație și de muzică oferite de către Blu Party, Little Impro, Contrapunct și Minimax.

Forbes Kids le mulțumește partenerilor săi :

BMW Group, Tex în calitate de parteneri strategici; Caroli  în calitate de partener platinum;
Boiron România, Aqua Carpatica Kids, Napolact în calitate de parteneri Gold;

Catena – Farmacia Inimii , Eau Thermale Avene, Medicover România în calitate de parteneri Silver; Eventix – partener tehnic și partenerilor: Editura Niculescu, In Air, Blu Party, Contrapunct, Opera comică pentru copii, Eemotico, Little Impro, Small Academy, Clay Play Ceramică, Academia de fotbal Sport Team, Profructta, Chilli Ideas, Teto, Univrse, out-door.ro, Magic Spot – Cărți pentru copii curioși, Didactica Publishing House, Gravează povestea ta, Puro & Bio Romania, Pădurea Copiilor, Solaris, Minimax, Van Pizza și Gattini Pasta. Partenerii media au fost Mamprenoare, Recreativo, Itsy Bitsy și Blitz TV.

Regăsiți o galerie foto detaliată de la eveniment pe pagina de Facebook a Forbes România