Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Festivalul de film de la Veneția, cu măști și mai puține vedete

Veneţia deschide festivalul de film în vreme de pandemie, nevoit să se adapteze la circumstanţe neobişnuite, cu măsuri restrictive.  
 aboneaza-te
Festivalul de Film de la Venetia

Veneţia găzduieşte primul festival de film major de la declanşarea pandemiei cu noul coronavirus, iar organizatorii au trebuit să se adapteze la circumstanţe neobişnuite, transmite marţi DPA.

Evenimentul cinematografic se desfăşoară în perioada 2 – 12 septembrie, cu mai puține vedete de la Hollywood, iar proiecțiile vor fi realizate cu respectarea distanţării fizice pentru spectatori. De asemenea, purtarea măștilor este obligatorie în incinte, transmite DPA, citată de Agerpres.

Mai mult decât atât, obişnuitele petreceri organizate în deschiderea și închiderea festivalului au fost anulate, iar unii actori şi regizori vor prezenta peliculele prin sisteme de videoconferinţă.

Participanții care vin fizic la festival nu vor intra în contact cu fanii amatori, nu vor da autografe şi nici nu vor face fotografii – organizatorii ridicând un „zid” care separă covorul roşu de strada principală.

Din programul festivalului fac parte 63 de filme, dintre care 18 se află în cursa pentru Leul de Aur, 21 vor fi prezentate în afara competiţiei şi 19 sunt desemnate în cadrul secţiunii Orizzonti.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii