Cautare
, Redactor Forbes România

Media şi entertainment |
|

Festivalul Afterhills 2019 anunță oficial headlinerii pe parcursul celor două weekenduri. Ce artiști și-au confirmat prezența

Reprezentanții Afterhills anunță oficial headlinerii pe parcursul celor două weekenduri.
Afterhills 2019

Ediția Afterhills 2019 aduce pe scenă peste 200 de artiști, show-uri live, workshopuri creative și momente de neuitat alături de familie și prieteni.

„Este nevoie de mulți susținători ca un eveniment să ajungă pe harta marilor festivaluri din Europa și noi suntem pe drumul cel bun datorită lor. Ei sunt cei care ne-au determinat să prelungim perioada festivalului și să mutăm toată distracția într-o zonă mult mai complexă. Vrem să le oferim o adevărată experiență, așa cum merită. Cu artiști internaționali, care au fost pe primul loc în topurile muzicale mondiale, natură și locuri de umbră, un camping super dotat, zone de chill ce le oferă o pauză de la cotidianul gălăgios și multe alte upgrade-uri față de edițiile trecute. Așadar, fiecare poate acum profita de Summer Sale și să devină parte din fenomenul care este Afterhills”, declară Ovidiu Biber (foto), cofondator Afterhills.

AH #dici, 23 – 25 august: Don Diablo, Rita Ora, Quintino, R3HAB, Sam Feldt (Live), CTC, Nane.

AH #dicinu, 30 august – 1 septembrie: Faithless DJ Set, Fedde Le Grand, Gareth Emery, GusGus, Hugo Kant, Morcheeba, IPHAZE, Subcarpați, Șuie Paparude.

 

Citește și: Festivalul Afterhills 2019. Rita Ora și Morcheeba vin la Iași

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii